Overzicht Leden

Fonky

Motivatie lidmaatschap
Een goede marketeer heeft zich altijd kunnen onderscheiden door het creëren van creatieve campagnes om contact te leggen met de betreffende doelgroep. De wijze waarop de campagnes gecreëerd werden hing vaak af van de middelen die ingezet werden en het creatieve vermogen van een marketeer. Echter, is het correct toepassen van de wet en regelgeving steeds belangrijker geworden. De markt verandert veel sneller, innovaties zijn bijna niet meer te volgen en veiligheid van de data die verzameld wordt heeft een steeds grotere rol gekregen. Het is daarom uiterst belangrijk dat je als bedrijf op de hoogte blijft van de nieuwste veranderingen en partners hebt die je bij moeilijke situaties op een betrouwbare manier kunnen adviseren. Deswege onze keuze om lid te worden van DDMA.

fonky.nl
Lid sinds 2014

Als landelijk fieldmarketingbureau onderscheiden wij ons in kwaliteit en innovatie voor onder andere goede doelen loterijen, publieke omroepen, duurzame energie, goede doelen en dagbladen. Fonky hanteert voor nieuwe medewerkers een strenge werving- en selectieprocedure en leidt haar mensen op middels haar eigen faculteit.

Fonky werkt opvallende en impactvolle marketingcampagnes uit voor diverse regionale en landelijke A-merken in Nederland. Dit doen wij met een gedreven team van succesvolle fieldmarketeers, kwaliteitsmedewerkers, programmeurs, marketeers, teambuilders én een betrokken management. Fonky heeft een eigen data security team die de datastromen bewaakt en altijd streeft voor een 100% compliant organisatie. Onze kernwaarde is DAPPER en deze willen wij meegeven aan onze opdrachtgevers en fieldmarketeers. Fonky vormt voor veel jonge mensen niet alleen de ideale bijbaan, maar ook de ideale opleider waardoor Fonky als perfecte springplank fungeert voor de start van hun carrière. Een goede samenwerking, plezier maken en een betrokken werkhouding staan daarbij elke dag centraal. We blijven de vonk doorgeven. Ook aan jou?