Overzicht Leden

Eventim

Motivatie lidmaatschap
Eventim Nederland bediend miljoenen huishoudens op zoek naar entertainment. Het is voor onze organisatie vanzelfsprekend dat er nauwkeurig met klantgegevens wordt omgegaan. Omdat wij privacy erg hoog in het vaandel hebben staan zijn wij lid van DDMA. Zo blijven we op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en maken we de juiste keuzes op het gebied van privacy, data, marketing en service. Ook zien we DDMA als een waardevol platform voor kennisdeling en inspiratie voor onze medewerkers.

www.eventim.nl/
Lid sinds 2021

Eventim.nl is dé internet ticketshop. De consument kan kiezen uit honderden evenementen. Of het nu gaat om kaartjes voor een musical, concert, theatervoorstelling, sportevenement of een popfestival, je vindt het bij ons allemaal.

Wij rollen de rode loper uit voor de consument, maar ook voor de organisator. Betrouwbaarheid, kennis en optimale service zijn onze kernwaarden. Eventim biedt een veelzijdig ticketingsysteem, die consumenten op alle devices van een optimale aankoopbeleving voorziet. We stellen de organisator bovendien in staat, om, vanuit één centrale ticketvoorraad, via een grote verscheidenheid aan kanalen zijn tickets te verkopen. En optimale service betekend óók dat we naast de rode loper zijn te vinden met onze kassa en scandiensten