Overzicht Leden

Bohn Stafleu van Loghum

Motivatie lidmaatschap
Bohn Stafleu van Loghum is een mediabedrijf dat continu bezig is om beter te worden in alles wat we doen voor onze klanten in de gezondheidszorg. Op basis van data en feedback van klanten willen wij steeds beter begrijpen hoe wij onze klanten kunnen ondersteunen, zowel in productontwikkeling als marketing en communicatie. We zijn lid geworden van de DDMA, omdat we kennis over data driven marketing willen opdoen en delen. We willen ons datagebruik continu ontwikkelen en toetsen aan wat kan, maar vooral wat mag, omdat we zorgvuldig willen omgaan met de persoonsgegevens van onze klanten, medewerkers en stakeholders. De pijlers van de DDMA spreken ons om die reden aan en kijken uit naar het behalen van de Privacy Waarborg.

www.bsl.nl
Lid sinds 2019

Zorgprofessionals zijn met hart en ziel betrokken bij hun vak. Om ervoor te zorgen dat ze zich volledig op de zorg voor hun patiënten en cliënten kunnen richten, wil Bohn Stafleu van Loghum hen optimaal ondersteunen. Met kwalitatief hoogstaande vakinformatie (online platforms, e-learning, events, magazines en boeken) en werkprocesoplossingen zorgen wij ervoor dat (toekomstige) zorgverleners over voldoende kennis en vaardigheden beschikken. Met sterke merken zoals onder andere Skipr, Zorgvisie, Nursing, Zorg+Welzijn, Kinderopvang Totaal, Medische Banenbank en Praktijkinfo dragen we op die manier bij aan het verbeteren van de gezondheidszorg.
Bohn Stafleu van Loghum is een modern mediabedrijf met een rijke historie en onderdeel van het wereldwijd opererende Springer Nature.