Overzicht Leden

Automotive Partners

Motivatie lidmaatschap
Als ontwikkelaar van (permissie) marketing oplossingen vinden wij de naleving van de AVG in relatie tot de privacy van onze klanten en haar consumenten essentieel. Door ons te verenigen in DDMA voegen wij een extra dimensie van waarborg toe aan onze processen en uitstraling naar de markt.

Intelligente verwerking en bescherming van data is onze kernactiviteit. Vakmensen uit de autobranche staan voor u klaar. Wij begrijpen uw business en boeken aantoonbare resultaten.

Automotive Partners vindt haar oorsprong bij het grootste automotive marketing consultancy bedrijf ter wereld. De kennis opgedaan bij dealers, importeurs en fabrikanten wordt door ons team van flexibele en slagvaardige medewerkers ingezet om u te helpen op het gebied van Sales en After Sales. Desgewenst met ondersteuning van een groot netwerk van externe leveranciers, distribiteurs en experts.

Wij bieden een breed pakket aan diensten en producten op één adres. “One-stop Shopping” voor uw complete marketingaanpak. In combinatie met onze pragmatische aanpak spreekt dat veel bedrijven in de Automotive aan. Wij spreken uw taal, maken uw wensen snel inzichtelijk en houden oog voor uw budget en mogelijkheden. Van potentie tot conversie. Automotive Partners zet uw marketing in de hoogste versnelling!