Overzicht Leden

Artefact

Motivatie Lidmaatschap
Lennert de Rijk, Managing Director Artefact Benelux:
“Als Artefact groeien we snel in Nederland met een sterk data gedreven fundament en lidmaatschap van een toonaangevende brancheorganisatie als de DDMA is een belangrijk onderdeel van de verdere groei en de verantwoordelijkheid als grote marktpartij. Met hun sterke focus op ontwikkeling van data-kennisgebieden, privacy en onderzoek hebben ze hun toegevoegde waarde ruimschoots bewezen en zijn dan ook een vaste waarde in de branche. Wij zijn er dan ook trots op om vanaf heden deel uit te maken van het DDMA netwerk en zullen een actieve bijdrage leveren in commissies en events.

artefact.com/nl-nl/
Lid sinds 2017

Artefact (voorheen in Nederland actief als metapeople) is een technologie-gedreven marketingbureau dat zich kenmerkt door de langverwachte versmelting van marketing en engineering. Artefact werkt voor bekende merken en organisaties als AccorHotels, Orange, Estee Lauder, Groupe SEB, Corendon, Euromaster, Emirates en Belvilla en staat in Parijs aan de beurs genoteerd.

Artefact is actief in 17 landen met ruim 25 kantoren en meer dan 1000 consultants. Artefact biedt een unieke combinatie van drie services: Data consulting, Digital Marketing Expertise en Technology Development (Big Data & Artificial Intelligence). In 2017 is Artefact uitgeroepen tot meest innovatieve bureau. Samen met twee lokale merken, metapeople in Duitsland en 4Ps in het Verenigd Koninkrijk, vormt Artefact een van de grootste onafhankelijke internationale marketingbureaus.