Overzicht Leden

Abovo Media B.V.

Motivatie lidmaatschap
Wij zien en ervaren de laatste jaren dat er een enorme stroom aan data is ontstaan. Daarnaast zien we bij consumenten maar ook bij onze klanten steeds meer de behoefte ontstaan aan duidelijkheid en zekerheid voor wat betreft het verzamelen en gebruiken van verzamelde data. Met de inrichting van onze eigen DMP was één van de belangrijkste onderwerpen ‘dataveiligheid & compliance’.

Ook leveren onze klanten steeds meer klantdata bij ons aan en merkte wij dat onze klanten ook behoefte hebben aan ondersteuning maar ook gevraagde en ongevraagde adviezen over het verzamelen en gebruik van data.

Om onze kennis te vergroten maar ook om onze dienstverlening in optima forma te kunnen blijven leveren aan onze klanten hebben wij besloten om lid te worden van de DDMA om zodoende ook externe kennis in huis te halen en om als onafhankelijke externe partij mee te kijken naar het gebruik van data en de daarbij behorende wet en regelgeving.

www.abovomedia.nl
Lid sinds 2016

Abovo Media B.V. is een zelfstandig en onafhankelijk media-adviesbureau en we houden ons bezig met alle soorten media. Naast mediastrategie en mediaplanning beschikken wij ook over een afdeling creatie die voor onze klanten offline en online creatie verzorgt. Eén van onze uitgangspunten is dat wij de techniek, nodig om effectieve campagnes te voeren, in eigen beheer willen hebben om onze onafhankelijkheid te kunnen waarborgen. Met inmiddels 102 collega’s werken wij met veel passie & plezier aan de ontwikkeling van ons vak.