Overzicht Leden

52DN

Motivatie lidmaatschap
Met ruim tien jaar ervaring op het gebied van mobiele en strategische ICT- en bereikbaarheidsvraagstukken, leveren we een totaaloplossing als het gaat om mobiele applicaties en integrated software. In deze jaren hebben we veel ervaring opgedaan op het gebied van datadriven marketing (en voice) en willen we als lid van de DDMA onze kennis en expertise graag delen.

Daarnaast zien we DDMA als een belangrijk netwerkplatform voor het verbreden van onze kennis en het maken van de juiste keuzes om onze klanten nog beter te bedienen.

weare52dn.com/
Lid sinds 2019

Wij zijn FiftyTwoDegreesNorth. Van Data scientists tot Software Engineers: 52 weken per jaar werkt ons multidisciplinaire team bestaande uit top-professionals samen aan oplossingen voor complexe digitale en strategische vraagstukken. Samen bepalen we de koers: altijd vooruit, in noordelijke richting en gericht op de nieuwe toekomst.

Als digital landscapers helpen wij bedrijven die willen aansluiten op de nieuwe wereld met het optimaliseren van hun primaire bedrijfsprocessen door een digitale of mobiele transformatie toe te passen. Een app is dan vaak slechts het puntje van de ijsberg. Onder water zijn wij gespecialiseerd in het bouwen en verbinden van complexe systemen en oplossingen. In deze grote stromen data vinden we complexe patronen, gaan we diep in op de materie en grijpen pro-actief in bij operationele stuurprocessen. Want door slim gebruik te maken van data genereer je waardevolle informatie.

52DN commissieleden