DDMA is dé club die juridische kennis biedt over de Nederlandse compliance regels. Zo kunnen onze leden gebruik maken van ons juridisch loket. Waar onze DDMA juristen Naomi, Romar en Sara dagelijks juridische vragen over data en marketing beantwoorden. Daarnaast bieden wij hands-on begeleiding bij nieuwe Europese Data wetten, en meer. Kijk hier voor meer informatie over onze juridische producten en diensten.

Voor een specifiekere ondersteuning of een op maat gemaakt juridisch advies, verwijzen wij graag door naar onze leden.

DMCC begeleidt commerciële en non-profit organisaties in het behalen van compliance en kwaliteit in klantcontact. Organisaties hebben dagelijks interacties met hun klanten: persoonlijk, maar ook op afstand via telefoon, e-mail, chat en social media. De kwaliteit van deze contactmomenten is van groot belang voor organisaties. Kennis van toepasselijke wet- en regelgeving is daarbij onontbeerlijk. DMCC biedt organisaties praktische handvatten om privacy- en consumentenwetgeving in commerciële processen te implementeren en monitoren. Hierdoor worden commerciële kansen optimaal benut, zonder compliance risico’s.

www.dmcc.nl

DMCC Lid sinds 2010

Internet en privacy, IP Advocaten is specialist in de juridische issues. Op basis van kennis van intellectual property en software/IT recht.

IP advocaten is opgericht door Juliette van Balen en Jacqueline Wièrdak. Betrokken advocaten met meer dan 10 jaar ervaring.

IP Advocaten Lid sinds 2012

Singewald Consultants Group B.V. adviseert op het gebied van (complexe) juridische en management vraagstukken primair binnen de direct-/database marketing, distance selling, sales promotion, e-commerce en onderzoeksector. Daarbij richten zij zich vooral op nationale en internationale vraagstukken met betrekking tot wet- en regelgeving over het gebruik en bescherming van klant- en personeelsgegevens. Singewald Consultants Group is adviseert bedrijven en organisaties die het verwerken van persoonsgegevens onderkennen als een onderdeel van het primaire (bedrijfs-) proces of die persoonsgegevens verzamelen door middel van sales promotion technieken zoals promotionele kansspelen. Ook compliance trajecten en de inzet van een externe Data Protection Officer vormen belangrijke onderdelen van onze dienstverlening.

www.privacy.nl

Singewald Lid sinds 2014

Data zijn de basis voor iedere onderneming. Iedere organisatie verwerkt persoonsgegevens. Dat kunnen gegevens van klanten en gebruikers zijn maar ook van medewerkers. De privacyregels bepalen wat een onderneming of instelling daarmee mag. Privacy en compliance met de privacyregels zijn extreem belangrijk, zeker onder de Algemene Verordening Gegevensbescherming. De regels zijn streng en de boetes hoog. Het is daarom voor ondernemers en instellingen van belang hier goed mee om te gaan.

Hierbij kan VWS advocaten ondernemers en instellingen helpen. Zij geven antwoorden op alle vragen over privacy en het recht. Ze geven de onderneming of instelling alle gereedschappen om compliant te blijven  Het uitgangspunt is dat de ondernemer of instelling zelf grip krijgt op de goede juridische omgang met data. Ze zijn en worden geen uitvoeringsinstelling. Ze geloven in empowerment. De ondernemer of instelling doet zelf zoveel mogelijk en zij leveren gereedschap en springen in voordat het mis gaat. Ze beantwoorden snel en effectief de vraag of iets mag of niet en ze streven ernaar zo snel mogelijk overbodig te worden bij de dagelijkse omgang van de ondernemer of instelling met data. Ook om de kosten beheersbaar  te houden.

www.vwsadvocaten.nl

Versteeg Wigman Sprey Advocaten Lid sinds 2003