Overzicht Events

Workshop 3: ‘Privacy als kans’ ism TNO

Het is alweer zes maanden geleden dat de AVG in werking is getreden. Jij en je collega’s hebben waarschijnlijk enorm hard gewerkt om aan de eisen van deze nieuwe wetten te voldoen.  Maar zien jullie privacy nu ook als innovatiekans? Het kan een belangrijke USP zijn die jouw dienst, product of organisatie meerwaarde geeft.

Klinkt dit als muziek in je oren en wil je graag leren hoe je dit kan doen? Schrijf je dan nu in voor de drie workshops van het Actieprogramma Privacy als Innovatiekans. Dit is een pilot van onderzoeksbureau TNO en Platform voor de InformatieSamenleving (ECP).

Het doel van de drie workshops?
Je gaat, samen met andere deelnemers, drie dagdelen zelf actief aan de slag: Vanuit het theoretische kader RESPECT4U leer je herkennen wat privacy-vriendelijke innovatiekansen zijn binnen je eigen dienstenpakket. Je leert welke tools en diensten andere organisaties te bieden hebben. Aan het eind van de drie workshops ga je naar huis met een strategisch plan voor je eigen privacy-vriendelijke dienst.

De doelgroep: Marketeers, business developers en privacy-professionals. Maximaal drie collega’s per organisatie mogen deelnemen.

Doel van Workshop 3: Verzilveren van privacykansen. In deze derde en laatste workshop leer je hoe je jouw organisatie in beweging kunt brengen om de privacy-innovatiekansen te benutten. We nodigen je uit om samen met de andere deelnemers te verkennen hoe een privacy-innovatiestrategie ontwikkeld kan worden.

Wie geven de workshop:

  • Marc van Lieshout, senior onderzoeker TNO, zakelijk directeur PI.lab
  • Sophie Emmert, onderzoeker TNO, specialist in proces en inhoud rond privacy-vriendelijke diensten.

De eerste workshop is op vrijdag 25 januari 2019 en de tweede workshop op vrijdag 15 februari 2019.

Over inschrijving
Deelname is kosteloos. Inschrijving voor twee van de drie workshops is mogelijk. Indien nodig krijgen inschrijvingen voor alle drie de workshops voorrang. Er is een beperkt aantal plekken beschikbaar. Heb je vragen?

De kennis en ervaringen die TNO opdoet, vormen de basis voor de verdere ontwikkeling van het actieprogramma. Informatie en cases die deelnemers meenemen naar de workshops worden niet buiten de workshops gedeeld. Meer informatie over het actieplatform is hier te vinden.

Neem dan contact op met Esther van de Bovenkamp via 020 452 8413 of esthervandebovenkamp@ddma.nl.