Overzicht Events

Online Masterclass Privacy – Telemarketing

Telemarketing is allesbehalve een nieuw marketingkanaal, maar de regels zijn volop in ontwikkeling. De Code Telemarketing is herzien, en op dit moment wordt ook de Telecommunicatiewet aangepast. Door al die veranderingen wordt er van adverteerders en contactcenters veel gevraagd. Tijdens deze DDMA Online Masterclass op dinsdag 2 maart praten we je helemaal bij over de laatste ontwikkelingen en blikken we vooruit op lopende trajecten in Brussel en Den Haag.

Inhoud
Tijdens de DDMA Online Masterclass Privacy – Telemarketing vertellen we je in 2,5 uur alles over de wetten en regels rondom telemarketing. Ook staan we stil bij relevante besluiten van toezichthouders en uitspraken van rechters in binnen- en buitenland. Aan de hand van praktijkcases komt de theorie tot leven en krijg je informatie die direct toepasbaar is voor jouw marketingpraktijk. Tijdens een van de presentaties zal een expert in telemarketing vanuit de praktijk uitleggen welke stappen zijn of haar organisatie heeft gezet om te voldoen aan de nieuwe regels. Er is ruim voldoende tijd om vragen te stellen en ervaringen uit te wisselen.

Na deelname ontvang je een certificaat om aan je CV en LinkedIn toe te voegen.

Stuur je vragen in
Praktijkcases zijn het beste lesmateriaal. Heb je concrete vragen die je graag wil behandelen tijdens de masterclass? Stuur je vraag dan in via het aanmeldformulier. We zullen de vraag dan – geheel anoniem – verwerken in het programma.

5x Masterclass Privacy & Reclamerecht
Deze masterclass maakt onderdeel uit van een 5-delige serie over de juridische do’s en dont’s van Cookies, Telemarketing, E-mailmarketing, CRO & online beïnvloeding en Adverteren op social media. Wil je ze alle 5 bijwonen? Dan krijg je 1 masterclass geheel gratis! Meld je voor deze korting aan via deze pagina.