Overzicht Events

Online Masterclass Privacy – E-mail

E-mail is in deze tijd relevanter dan ooit. De regels lijken simpel, maar in de praktijk blijkt er nog veel sprake van onduidelijkheid. Wanneer mag je klanten mailen zonder toestemming? Hoe ziet een goede opt-in eruit? En mag je mailbestanden met een verschillende opt-in samenvoegen. Tijdens deze DDMA Online Masterclass op donderdag 1 april praten we je helemaal bij over de laatste ontwikkelingen en blikken we vooruit op lopende trajecten in Brussel en Den Haag.

Inhoud
Tijdens de DDMA Online Masterclass Privacy – E-mail vertellen we je in 2,5 uur alles over de wetten en regels rondom e-mailmarketing. Ook staan we stil bij relevante besluiten van toezichthouders en uitspraken van rechters in binnen- en buitenland. Aan de hand van praktijkcases komt de theorie tot leven en krijg je informatie die direct toepasbaar is voor jouw marketingpraktijk. Er is ruim voldoende tijd om vragen te stellen en ervaringen uit te wisselen.

Na deelname ontvang je een certificaat om aan je CV en LinkedIn toe te voegen.

Stuur je vragen in
Praktijkcases zijn het beste lesmateriaal. Heb je concrete vragen die je graag wil behandelen tijdens de masterclass? Stuur je vraag dan in via het aanmeldformulier. We zullen de vraag dan – geheel anoniem – verwerken in het programma.

5x Masterclass Privacy & Reclamerecht
Deze masterclass maakt onderdeel uit van een 5-delige serie over de juridische do’s en dont’s van Cookies, Telemarketing, E-mailmarketing, CRO & online beïnvloeding en Adverteren op social media. Wil je ze alle 5 bijwonen? Dan krijg je 1 masterclass geheel gratis! Meld je voor deze korting aan via deze pagina.