Overzicht Events

Non-profit member meetup: Fondsenwervers Zakelijke Markt

We komen na lange tijd weer live bij elkaar om gezamenlijk na te denken over wat iedereen in de toekomst uit de DDMA Member Meetups Zakelijke Markt wil halen. Tijdens de sessie zullen we opsplitsen in break-outgroepjes en hier met elkaar over brainstormen. De sessie sluiten we af met een borrel.

De DDMA groep fondsenwervers Zakelijke Markt komen drie keer per jaar bij elkaar. Deze DDMA meetups staan in het teken van onderlinge kennisdeling. Dit doen we onder andere door het concept ‘Case Consult’ waarin de aanwezigen actief meedenken met een fondsenwerver die een case presenteert en advies aan elkaar geven. Een ander terugkomend item is de jaarlijkse DDMA Zakelijke Markt Benchmark, aan de hand van de cijfers gaan fondsenwervers met elkaar in gesprek over de stand van zaken en trends.

Deze bijeenkomsten zijn kosteloos en uitsluitend toegankelijk voor non-profit organisaties die lid zijn van DDMA. Ben je benieuwd? Lees dan bij de ‘commissies updates’ op de non-profit pagina welke bijeenkomsten eerder zijn geweest of neem contact op met Lieke Wesselius via liekewesselius@ddma.nl. Zij vertelt je graag meer!