Overzicht Events
Klantenservice Federatie

KSF Jaarcongres

Ieder jaar organiseert de Klantenservicefederatie het KSF jaarcongres. Dit jaar kunnen bezoekers weer rekenen op een bomvol programma over grote ontwikkelingen als datagedreven werken, digitalisering van klantcontact, de veranderingen in hoe bedrijven en klanten door ontwikkelingen op het gebied van selfservice en AI. Hoe bereid jij je klantcontactstrategie erop voor? En hoe doe je dat zonder de mens uit het oog te verliezen? Hoe kun je technologie gebruiken om competitief te zijn met andere spelers in de branche?

Tijdens het KSF Jaarcongres brengt de Klantenservicefederatie je op de hoogte van de meest recente feiten en cijfers over de ontwikkelingen in de branche. De tafelgasten nemen je mee in de kansen, trends en ontwikkelingen op het gebied van klantcontact en de digitalisering. Met mooie praktijkvoorbeelden als datagedreven klantcontact, de kracht van de feedbackloop en de kracht van de samenwerking tussen online en offline klantcontact ter inspiratie voor je eigen klantcontactstrategie.

DDMA-leden krijgen korting!

Als DDMA-lid krijg je flinke korting op het KSF Jaarcongres: €100- korting op een offline ticket en €24,- korting op een online ticket. Stuur een mailtje naar info@ddma.nl om een kortingscode aan te vragen.