Overzicht Events

Digital Talk voor Non-Profit leden: Fondsenwerven tijdens de Coronacrisis?

Ondanks dat we voorlopig niet meer fysiek bij elkaar kunnen komen bij de DDMA non-profit member meetups, willen we wel een platform blijven bieden om vragen te stellen en met elkaar (digitaal) in gesprek te gaan.

Daarom deze eerste DDMA Digital Talk voor non-profit leden!

Met op de agenda: Fondsenwerven in crisistijd?

  • Mariet (manager public affairs DDMA) geeft een politieke update over de Telecommunicatiewet ontwikkelingen tijdens de coronacrisis.
  • Daarna vertelt Tibout Hemmes (Channelmanager Telemarketing/Fieldmarketing Bankgiro Loterij en VriendenLoterij & voorzitter DDMA Commissie Telemarketing) over wat hij momenteel ziet gebeuren in de markt en hoe zij dit bij de Loterijen aanpakken.
  • Tot slot gaan de deelnemers aan de hand van 5 vragen met elkaar in gesprek.

Over de non-profit member meetup fondsenwervers particuliere markt:

De DDMA groep fondsenwervers Particuliere Markt komen normaal gesproken drie keer per jaar bij elkaar. Met als doel: onderlinge kennisdeling. Ook in crisistijd blijven we dit doen, maar dan in digitale vorm.

Deze bijeenkomsten en Talks zijn kosteloos en uitsluitend toegankelijk voor non-profit organisaties die lid zijn van DDMA. Ben je benieuwd? Lees dan bij de ‘commissies updates’ op de non-profit pagina welke bijeenkomsten eerder zijn geweest of neem contact op met onze programmamanager non-profit Esther van de Bovenkamp via esthervandebovenkamp@ddma.nl. Zij vertelt je graag meer!