Overzicht Events

Digital Talk – Het social media landschap: kansen naast Facebook & Instagram

Wat zijn de mogelijkheden van de sociale platformen náást Facebook en Instagram? Welke doelgroepen zijn er actief; waarom gebruiken ze deze platformen? En hoe kun jij hier als organisatie het beste op inspelen?

Tijdens de Afternoon Update van 9 september praat de Commissie Social Media je bij over de mogelijkheden naast Facebook en Instagram. Wat hebben platformen als Snapchat, Twitter en Pinterest te bieden, wie kun je daar bereiken en hoe zorg je ervoor dat deze kanalen effectief ingezet worden voor het behalen van jouw doelstellingen?

Schrijf je in zodat je na deze Digital Talk weer helemaal bijgepraat bent.

Sprekers & talks

Jacqueline RutgersJacqueline RutgersSnap Inc
Swipe-up with Snapchat: Real Friends, Real Results

2020 is tot nu toe een jaar waar alles samen lijkt te komen. Een global pandemic, nationale lock-downs en een civil rights movement to name a few. Hoe heeft dit impact op de Snapchat community en hoe navigeren brands in onzekere tijd?
Hoor wat Snapchat uniek maakt, hoe het platform ontwikkelt en wat je in de toekomst kunt verwachten.

Kas SeijkensKas SeijkensTwitter
Twitter is What's Happening: Launch & Connect

Iedereen 'kent' Twitter! Alleen hoe je het platform nou plaats in het social landschap en er advertising wise gebruik van kan maken als merk of agency…? Precies dit blijkt toch regelmatig nog onbekend terrein. Tijdens deze sessie geef ik graag inzicht hoe je als merk of agency optimaal gebruik kan maken van de kracht van Twitter als advertising platform. Dit doe ik aan de hand van van vier vragen: What's Twitter? Why Twitter? When Twitter and How Twitter?

Aimen BouzidAimen BouzidPinterest
Pinterest