Overzicht Events

Digital Talk Mobile: De nieuwste mogelijkheden op het gebied van app-ontwikkeling

Aangescherpte privacywetgeving, adblockers en toenemende browser beperkingen maken het steeds moeilijker om via campagnes data te verzamelen. Het is daarom logisch dat steeds meer marketeers investeren in een aantrekkelijke eigen omgeving om data van de doelgroep te verzamelen. Mobile apps spelen hier een belangrijke rol.

Er inmiddels wel veel veranderd in de wereld van mobile apps. Het aantal beschikbare apps loopt in de miljoenen maar tegelijk worden er steeds minder nieuwe apps geïnstalleerd door consumenten. Bedrijven zijn daarom kritisch op hun investering in apps, zeker omdat de ontwikkelkosten voor native (iOS en Android apart) fors kunnen oplopen.

Gelukkig zijn er steeds meer alternatieven om tegenover een lagere investering of in veel minder tijd toch een volledige mobile ervaring te realiseren. Nieuwe en veel gebruikte oplossingen zijn web/native hybrides bijvoorbeeld Polymer, React Native, Flutter en Progressive Web Apps. Daarnaast zien we ook de snelle opkomst van low/nocode oplossingen als Betty Blocks, Mendix & Out Systems.

De DDMA Commissie Mobile ziet dat dat marketeers door de bomen het bos niet meer zien en moeite hebben met het maken van juiste keuze. De Commissie organiseert daarom een middag om je wegwijs te maken in de wereld van app development anno 2020 en hebben de volgende sprekers uitgenodigd

Sprekers & talks

Sander FrenkenSander FrenkenChapter Lead Mobile ING