Overzicht Events

DDMA non-profit member meetup: Particuliere Markt: Middle-donor strategie

Deze middag komen 40 fondsenwervers particuliere markt bij elkaar om ervaringen te delen over middle-donor strategieën. Het WNF trapt af met een presentatie, gevolgd door een interactief gedeelte met de deelnemers. Het tweede deel van de meetup vertelt Alzheimer Nederland over een proef met QR code en bespreken we de uitdagingen die dit najaar bij iedereen op de agenda staan.

Over de non-profit member meetup fondsenwervers particuliere markt:

De DDMA groep fondsenwervers Particuliere Markt komen vier keer per jaar bij elkaar. Deze DDMA meetups staan in het teken van onderlinge kennisdeling. Dit doen we onder andere door het concept ‘Case Consult’ waarin de aanwezigen actief meedenken met een fondsenwerver die een case presenteert en advies aan elkaar geven.

Deze bijeenkomsten zijn kosteloos en uitsluitend toegankelijk voor non-profit organisaties die lid zijn van DDMA. Ben je benieuwd? Lees dan bij de ‘commissies updates’ op de non-profit pagina welke bijeenkomsten eerder zijn geweest of neem contact op met onze programmamanager non-profit Esther van de Bovenkamp via esthervandebovenkamp@ddma.nl. Zij vertelt je graag meer!