Overzicht Events

DDMA Digital non-profit member meetup: Particuliere Markt – IS UITGESTELD

Door de huidige situatie is deze meetup uitgesteld, nieuwe datum volgt.

Marketing Manager van Artsen zonder Grenzen komt vertellen hoe zij donateurs écht centraal zetten. Niet alleen binnen in je communicatie, maar binnen je gehele organisatie. Na de aftrap van AzG  gaan we met de deelnemers in workshop vorm aan de slag met het thema. Kortom het wordt een hele interactieve sessie!

Over de non-profit member meetup fondsenwervers particuliere markt:

De DDMA groep fondsenwervers Particuliere Markt komen drie keer per jaar bij elkaar. Deze DDMA meetups staan in het teken van onderlinge kennisdeling. Dit doen we onder andere door het concept ‘Case Consult’ waarin de aanwezigen actief meedenken met een fondsenwerver die een case presenteert en advies aan elkaar geven.

Deze bijeenkomsten zijn kosteloos en uitsluitend toegankelijk voor non-profit organisaties die lid zijn van DDMA. Ben je benieuwd? Lees dan bij de ‘commissies updates’ op de non-profit pagina welke bijeenkomsten eerder zijn geweest of neem contact op met onze programmamanager non-profit Esther van de Bovenkamp via esthervandebovenkamp@ddma.nl. Zij vertelt je graag meer!