Overzicht Events

DDMA non-profit member meetup: Fondsenwervers Major Donors

Op dinsdagmorgen 5 maart vertellen Amnesty en SOS Kinderdorpen over nalatenschappenwerving. Vragen die beantwoord worden zijn, hoe maak je jouw programma succesvol? Hoe behoud je, je eigen merkboodschap en vraag je tegelijk aandacht voor toegift.nl? Hoe start je op een laagdrempelige manier een nalatenschappen social campagne? Waar leg je de prioriteit als je maar een beperkt aantal uren beschikbaar hebt? Kortom deze bijeenkomst is voor organisaties die starten met een nalatenschappen programma of deze willen uitbreiden als organisaties met lopende nalatenschappenprogramma’s.

DDMA organiseert voor fondsenwervers major donors vier keer per jaar een member meetup. Deze bijeenkomsten staan in het teken van kennisdeling en zijn uitsluitend voor DDMA non-profit leden. Benieuwd naar de vorige bijeenkomst? Lees hier het verslag.

Houd de DDMA events pagina in de gaten voor de data en onderwerpen van deze meetups. Wil je meer weten over de bijeenkomsten die DDMA organiseert voor non-profits, stuur dan een e-mail naar esthervandebovenkamp@ddma.nl.