Overzicht Events

DDMA non-profit member meetup Fondsenwervers Zakelijke Markt: Nierstichting presenteert + de benchmark

Deze ochtend vertelt de Nierstichting bij DDMA op kantoor over de Nierstichting Restaurant Driedaagse, een event om Nederland zoutbewuster te maken. Tijdens de actiedagen konden deelnemers genieten van een 3 gangen tastingmenu serveren met aandacht voor minder zout.

Dan volgt de jaarlijkse DDMA Zakelijke Markt Benchmark. Aan de hand van alle aangeleverde cijfers gaan fondsenwervers met elkaar in gesprek, over de stand van zaken en trends op het gebied van zakelijke fondsenwerving en samenwerkingen.

Over de member meetup fondsenwervers zakelijke markt:

De DDMA groep fondsenwervers Zakelijke Markt komen vier keer per jaar bij elkaar. Deze DDMA meetups staan in het teken van onderlinge kennisdeling. Dit doen we onder andere door het concept ‘Case Consult’ waarin de deelnemers actief meedenken met een fondsenwerver die de case presenteert en elkaar advies geven.

Deze bijeenkomsten zijn kosteloos en uitsluitend toegankelijk voor non-profit organisaties die lid zijn van DDMA. Ben je benieuwd? Lees dan bij de ‘commissies updates’ op de non-profit pagina welke bijeenkomsten eerder zijn geweest of neem contact op met onze programmamanager non-profit Esther van de Bovenkamp. Zij vertelt je graag meer!