Overzicht Events

DDMA Non-profit member meetup: Fondsenwervers Zakelijke Markt

NSGK trapt de bijeenkomst af met een partnerschap presentatie over het event de Madurodam Marathon. De aanwezige deelnemers gaan in groepjes met elkaar in discussie over een vraag van NSGK. Vervolgens worden per groep de adviezen besproken.  Daarna vertelt Artis over hun zakelijke samenwerking voor  ZOOmeravonden.

Het tweede deel van de meetup gaan de deelnemers met elkaar in gesprek over activatie actieplatformen. Hoe zet je een succesvol platform op en zorg je dat het succesvol blijft?

De Fondsenwervers Zakelijke Markt komen vier keer per jaar bij elkaar. Deze DDMA meetups worden georganiseerd om kennis met elkaar te delen en ervaringen uit te wisselen. Dit doen we onder andere door het concept ‘partnerschap presentatie’ waarin de aanwezigen actief meedenken met een fondsenwerver die een case presenteert. Een ander terugkomend item is de jaarlijkse DDMA Zakelijke Markt Benchmark, aan de hand van de cijfers gaan fondsenwervers met elkaar in gesprek over de stand van zaken en trends.

Deze bijeenkomsten zijn kosteloos en uitsluitend toegankelijk voor non-profit organisaties die lid zijn van DDMA. Ben je benieuwd? Lees hier het verslag van de vorige bijeenkomst of neem dan contact op met onze programmamanager non-profit Esther van de Bovenkamp. Zij vertelt je graag meer!