Overzicht Events

DDMA Digital Talk – Telemarketing tijdens de coronacrisis

Maandag 23 maart om 16:30 organiseert DDMA de eerste DDMA Digital Talk. Het eerste thema dat aan bod komt: telemarketing tijdens de coronacrisis.

De impact van de huidige crisis op telemarketing is groot. Op conversie, maar ook op juridische bestendigheid. Voldoe je bijvoorbeeld wel aan de regel van het herkenbaar uitbellen als je niet vanuit een clouddienst werkt? En hoe voorkomen we dat we klanten niet gaan irriteren? De belangrijkste vraag is misschien wel: hoe kunnen we telemarketing inzetten om mensen te helpen?

Tijdens deze Digital Talk behandelen verschillende sprekers alle vragen en onzekerheden die op het moment leven rondom telemarketing. Deelnemers kunnen zelf van tevoren hun vragen insturen naar saramosch@ddma.nl of live indienen via de chat.

Wil jij alles weten over telemarketing en hoe je het kanaal nuttig en dienstbaar kunt inzetten in deze vreemde tijden? Meld je gelijk aan via onderstaand formulier.

Na aanmelding ontvang je een bevestigingsmail met een handleiding voor hoe je virtueel kunt deelnemen aan deze DDMA Digital Talk.