Overzicht Events

AI Elite

Onlangs zijn we als DDMA gestart met een ontwikkeling voor de (nabije) toekomst. We zijn de commissie Artificial Intelligence aan het oprichten! Met leden in de commissie van bedrijven zoals ING, Google, Bol.com, KLM, aFrogleap en Relay42 zijn we er bijna! Maar we hebben nog iets nodig!

A.I. gaat ons allemaal raken, in alle gebieden van al onze werkzaamheden. De meeste commissies zullen daarom op een bepaalde manier al met A.I., of een van de onderliggende gebieden, bezig zijn geweest. We zullen als commissie A.I. daardoor mede een dienende rol hebben richting de DDMA en de andere commissies.

Om goed inzicht te krijgen in wat er bij jullie speelt, om jullie te inspireren en om gezamenlijk te discussiëren over de impact van A.I. organiseren wij een bijeenkomst in het beproefde elite format. Deze keer niet voor een ieder die A.I. interessant vindt, maar voor mensen uit de verschillende DDMA commissies. Voor jou dus!

We zoeken per commissie 2 mensen die deze elite voor commissies willen bijwonen. Wat gaan we bespreken?

  • Onderzoeken wat er in de verschillende commissies al speelt rondom A.I. door jullie kort aan het woord te laten. Elke commissie 3 minuten.
  • Inzicht te geven in wat de commissie A.I. wil gaan doen voor de DDMA, de commissies en de leden van de DDMA.
  • Inspiratie geven over A.I. en de impact die het gaat hebben op de verschillende (marketing) velden
  • Discussie met elkaar hebben over de impact op Digitale Marketing, Data, Privacy, de DDMA en de verschillende commissies.

Wil je ook komen? Bespreek het in je commissie, kies 2 afgevaardigden en geef de namen door aan Judit via app/mail voor 23 maart.

Groet,

Karen, Pluk, Bart, Sander, Erwin en Kevin