Overzicht Events

Afternoon update Social: Marketing en branding – kansen vanuit webcare

Wil je aan de slag met Social Care, maar heb je geen idee hoe te starten? Of ben je al actief met Social Care, maar wil je deze verder professionaliseren en graag leren van hoe andere bedrijven dit aanpakken? Of.. heb je vragen die je nog graag zou willen stellen aan experts op het gebied van Social Care?

Dan is de aankomende Afternoon Update een bijeenkomst om niet te missen. Tijdens deze informatieve en interactieve middag georganiseerd door de DDMA commissie Social Marketing praten de experts je bij over Social Conversatie en vertellen zij je meer over de do’s en don’ts. Daarnaast krijg je ook de kans om al je vragen te stellen aan deze experts.

Heb je vragen over de afternoon update? Mail martinavanmiddelkoop@ddma.nl.

Sprekers & talks

Sjoerd BosmansSjoerd BosmansOperations Director @ Merkle Nederland
Social Customer Care: meer dan leuke woordgrappen op social media

Een gedegen aanpak rond social customer care is de basis voor een goede klantervaring op social media. Door middel van een maturity model en praktische handvatten tonen we hoe merken social care organiseren en toewerken naar een noemenswaardige klantervaring; ook zonder lollige reacties.

Wouter ReijmWouter ReijmManager Social Conversations @ GUC Agency
De kwaliteit van de Nederlandse webcare: De Digital Dialogues Pulse

Campagnes, content en conversaties worden bij GUC Agency geboren vanuit één big idea. En dat is niet alleen maar een leuk verkoopverhaal. Het is de blauwdruk van ons bureau. Art, copy & code werken op één creatieve vloer met producers, editors en designers. Campagnes, content en conversaties vinden we even belangrijk. We doen conversaties niet ‘even erbij’. Ter verbetering van de werkzaamheden en het verreiken van onze kennis voert GUC Agency jaarlijks het Digital Dialogues Pulse uit. Dit is een onderzoek naar de kwaliteit van de Nederlandse webcare. Het is vergelijkbaar met mystery shopping, maar dan op Facebook en Twitter. Tijdens de presentatie vertelt Wouter Reijm meer over dit onderzoek.

Leroy van LimbeekLeroy van LimbeekSocial Media Manager @ Pathé
Webcare bij Pathé

Tijdens deze sessie gaan we dieper in op webcare bij Pathé. We vertellen over onze aanpak en de opzet van webcare binnen onze organisatie. Daarnaast delen we waar wij tegenaan lopen, hoe we die problemen willen oplossen en wat onze visie op webcare en community management is.