Spring naar content
Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

De derde editie staat in het teken van datasegmentatie. Hieronder vind je meer informatie over het programma. Daarnaast is er ook volop ruimte om met elkaar in gesprek te gaan.

  • Welkom: Lieke Wesselius, Programmamanager DDMA
  • Commissie: Nicole de Boer, Voorzitter commissie post, neemt je kort mee door de resultaten uit het DM Benchmark onderzoek 2023 (MetrixLab, december 2023). Dit onderzoek laat zien dat de overall waardering voor post de afgelopen jaren is toegenomen. Hiernaast bevat post steeds vaker relevante informatie, geeft de consument aan. Zowel datasegmentatie als initiatieven uit de sector om zelfregulering in stand te houden dragen bij aan deze toenemende relevantie.
  • Politiek: update over de JA-sticker en over Bisnode-uitspraak in België die gaat over het gebruik van adresdata door Frank de Vries, Sr. Legal Counsel bij DDMA
  • Postfilter: het belang en de werking van Postfilter voor direct mail – Gosse Bosma, Postfilter
  • Datasegmentatie: De kracht van segmentatiedata en direct mail – Olaf van Rijn, Whooz (The Data Agency)
    Organisaties doen er alles aan om relevant te communiceren met doelgroepen. Olaf laat aan de hand van diverse praktijkvoorbeelden zien hoe binnen het direct mail-kanaal segmentatiedata wordt ingezet om slimmer klanten te werven, ontwikkelen en te behouden.
  • Case: Greenwheels over een succesvolle DM-campagne van nieuwe autodeel-locaties. Hierbij is 65% meer omzet en 23% extra klanten gegenereerd door heel gericht potentiële klanten te targeten op basis van eigen klantdata en klantsegmentatie. – Colin Bom, Product Marketing Manager B2C

Over de DDMA Post Member Meetups

Als branchevereniging vertegenwoordigt én verbindt DDMA alle spelers in de postmarkt: verzenders, bureaus, goede doelen en commerciële opdrachtgevers uit verschillende sectoren. Ongeveer twee keer per jaar brengen we iedereen bij elkaar om van elkaar te leren en grote ontwikkelingen in de markt te bespreken.

Let op! Dit keer zijn ook niet-leden welkom.


Meld je aan voor dit evenement

Dit event is bij te wonen door DDMA-leden en door niet DDMA-leden.
Leden kunnen zich aanmelden via hun persoonlijke DDMA-login, maar dit is niet noodzakelijk.

Praktische informatie

14 mei @ 15:00 17:00

Locatie:

The Data Agency

Wattbaan 1
Nieuwegein, 3439 ML
+ Google Maps

Gratis voor iedereen

Deel dit evenement