Spring naar content
Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

Tijdens deze jaarlijkse DDMA Cijfersessie voor de Hoofden Fondsenwerving worden de cijfers van afgelopen jaar besproken met een groep hoofden fondsenwervers en gekeken naar wat hen het meest heeft beziggehouden. Dit is je kans om andere Hoofden Fondsenwerving het hemd van het lijf te vragen over de cijfers van vorig jaar en over hun plannen voor de toekomst.

We zijn ontzettend blij dat we de cijfersessie weer fysiek mogen organiseren! In Amsterdam (Vleck Wijnen). Mocht je graag aanwezig willen zijn, maar lukt het je niet om fysiek aanwezig te zijn? Laat het mij dan weten via sannefontaine@ddma.nl. Dan zoeken we samen naar een hybride oplossing.

Fondsenwerving Professional Reinier Spruit is moderator van deze sessie.

Reinier Spruit

Fondsenwerving professional

Reinier Spruit (1977) is een ervaren fondsenwerving professional en ondernemer in de non-profit sector met een passie voor particuliere fondsenwerving en een betere wereld. Fondsenwerver sinds 2001. Tot 2015 gewerkt bij Dokters van de Wereld, Artsen zonder Grenzen en Greenpeace International. Als Fondsenwerver, Hoofd Fondsenwerving en International Fundraising Manager. Daarna Reinier Fundraising gestart. Sindsdien gewerkt met 40+ goede doelen en non-profit organisaties als interim Hoofd Fondsenwerving of strategisch adviseur. Recent een nieuw initiatief gelanceerd om data-gedreven fondsenwerving te stimuleren en faciliteren: Donorbeats. Altijd bezig om kennis te delen, bijvoorbeeld via fondsenwerving.blog, en fondsenwervers bij elkaar te brengen.

Praktische informatie

5 april 2022 @ 15:00 17:00

Vleck Wijnen

Eerste Helmersstraat 63 HS
Amsterdam, Noord-Holland 1054 DC Nederland
+ Google Maps
+31 (0)206835980
Bekijk de site van Locatie

Gratis voor DDMA leden

Deel dit evenement