Spring naar content
Laden Evenementen

Tijdens deze sessie gaan we de diepte in aan de hand van twee praktijkvoorbeelden, van Bohn Stafleu van Loghum (BSL) en het Prinses Beatrix Spierfonds. Experts van deze organisaties gaan laten zien dat je ook met beperkte middelen een digitale transformatie kan ondergaan. Zo is BSL op dit moment bezig met de uitrol van een totale data-driven aanpak. Het Prinses Beatrix Spierfonds heeft met de implementatie van een nieuw CMS-systeem een totale switch gemaakt in hun manier van fondsenwerving. Zien we jou op 5 oktober (15:00-17:00 uur) in Hortus Botanicus?

Programma

  • Introductie
  • Michael Dam, Commercieel directeur van Bohn Stafleu van Loghum (30 min)
  • Q&A (10 min)
  • Pauze (10 min)
  • Rolf Victorie, Directeur Fondsenwerving & Communicatie van Prinses Beatrix Spierfonds (30 min)
  • Q&A (10 min)
  • Open discussie en kennisuitwisseling (30 min)
  • Borrel

Sprekers

Michael Dam

Commercial Director | Bohn Stafleu van Loghum

BSL is een media- en learning company voor gezondheidszorgprofessionals met een sterk maatschappelijke purpose. In vier jaar tijd heeft BSL de organisatie, de data- en online marketingprocessen en de cultuur aangepakt. Op dit moment rollen ze een totale data-driven aanpak uit voor de hele organisatie. Hun merkmissie “waarmee maken we jou steeds beter?” waarbij ze hun klanten helpen hun vak als gezondheidszorgprofessional steeds beter uit te oefenen, brengen ze nog beter tot uiting door deze digitale transformatie.

Rolf Victorie

Directeur Fondsenwerving & Communicatie | Prinses Beatrix Spierfonds

Het Spierfonds heeft een nieuw CRM-systeem (Salesforce) geïmplementeerd: een totaalpakket non-profit cloud. Dit betekent dat ze de overstap hebben gemaakt van een legacy systeem naar een cloud systeem, met echt een hele andere manier van fondsenwerving! Zo is onder meer de website nu gekoppeld aan betalingen en wordt het door data inzichten makkelijker om content af te stemmen op interesses.


Over DDMA Member Meetup

DDMA organiseert voor Hoofden Fondsenwervers drie tot vier keer per jaar een Member Meetup. Deze bijeenkomsten staan in het teken van onderlinge kennisdeling en zijn uitsluitend voor hoofden fondsenwervers die werkzaam zijn bij DDMA non-profit leden. Werk je bij een non-profit en lijkt het je interessant? Stuur een e-mail naar Elke Willemsen via elkewillemsen@ddma.nl


Nieuwe manier van aanmelden

Voor deze Member Meetup vragen wij voortaan voor het aanmelden gebruik te maken van je persoonlijke login als DDMA-lid. Na het inloggen op jouw account kan je met de vooraf ingevulde gegevens met één klik op de knop aanmelden voor dit evenement.

Praktische informatie

5 oktober @ 15:00 17:00

met een borrel tot 18:00 na afloop

Hortus Botanicus Plantage

Middenlaan 2A
Amsterdam, 1018DD
+ Google Maps

Gratis voor DDMA leden

Taal:
Nederlands

Deel dit evenement

Dit evenement is alleen voor leden.

Login