Spring naar content
Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

Nieuwe donateurs werven vraagt om een toegewijde aanpak en is niet altijd makkelijk. Face-to-face werving heeft bij veel goede doelen nog de overhand. De gouden formule voor de shift naar online werving lijkt nog niet gevonden. Waardoor komt dit?  Kunnen we online wel benaderen als een kanaal? En hoe kun je online inzetten in jouw fase van de digitale transformatie?

Op deze vragen gaan we in tijdens de allereerste DDMA Member Meetup Particuliere markt van het jaar op dinsdag 15 februari van 15:00 tot 17:00 uur. Daarbij komen experts van Milieudefensie aan het woord om te laten zien hoe zij online donateurs werven in een steeds meer gedigitaliseerde wereld. Hieronder vind je meer informatie over de sprekers. Meld je aan via het formulier onderaan deze pagina.

Programma

Sprekers Milieudefensie: Marco Vreede (Manager & Product Owner Online Team) & Donato Ranzato (Webmaster)

Marco en Donato zijn beide belangrijke spelers in het Online Team van Milieudefensie: het team dat binnen Milieudefensie verantwoordelijk is voor alle online kanalen en via online journeys leads en donateurs weten te werven. Tijdens hun presentatie zullen Marco en Donato vertellen hoe zij van onderbuikgevoel en geen grip-, naar een volledig geïntegreerde online organisatie zijn gegroeid door middel van Growth hacking. Al na een paar maanden zorgde zij voor een kwaliteitsslag op het gebied van online in de gehele organisatie. Hoe begonnen ze? Waar liepen ze tegen aan? Hoe overwonnen ze dit? En bovenal: wat zijn hun meest interessant en effectieve learning?

Over de non-profit member meetup fondsenwervers particuliere markt:

De DDMA groep fondsenwervers Particuliere Markt komen drie keer per jaar bij elkaar. Deze DDMA meetups staan in het teken van onderlinge kennisdeling.

Deze bijeenkomsten zijn kosteloos en uitsluitend toegankelijk voor non-profit organisaties die lid zijn van DDMA. Ben je benieuwd? Neem contact op met onze programmamanager Sanne Fontaine via sannefontaine@ddma.nl. Zij vertelt je graag meer!

Praktische informatie

24 februari 2022 @ 15:30 17:00

Gratis voor DDMA leden

Deel dit evenement