Overzicht Actueel

Welkom! 11 Nieuwe leden bij DDMA

leden ddma

DDMA heeft 11 nieuwe leden. Welkom: ‘Adresults, Gracious, Centagon, A Bigger Circle, Digital Power, Result Internetmarketing, Mailcampaigns, Bull Marketing, Studio Hey, NGDATA & PPGM&CO’.

Lees hier waarom deze bedrijven lid zijn geworden.

Adresults: Door op het juiste moment te investeren in nieuwe activiteiten, samen te werken met de juiste partners en in te springen bij nieuwe ontwikkelingen, draagt AdResults bij aan de winstgevendheid en groei van haar klanten. Dit geldt ook voor het lidmaatschap van AdResults bij de DDMA. AdResults is een online marketing bureau en wij zijn geen juristen. Lees meer..

Gracious: De reden dat wij lid zijn geworden van de DDMA is simpel. Marketing is een van de disciplines die wij aanbieden, wij krijgen dagelijks met heel veel data te maken. Data is gevoelig en de regels rondom data veranderen continu. Wij willen graag aan die regels voldoen en ook op de hoogte blijven van de wetgeving, dit kan gemakkelijk door de DDMA. Lees meer..

Centagon ontwikkelt en onderhoudt marketing automation platforms voor haar opdrachtgevers. Met name op het gebied van databeheer komen we graag via het DDMA-netwerk in contact met organisaties die voor gelijke uitdagingen worden geplaatst om samen te zoeken naar inspirerende oplossingen. Lees meer..

 

A Bigger Circle: Als socialmediabureau zijn we onderdeel van een snel veranderend digitaal medialandschap. De socialmediakanalen waar wij dagelijks op creëren en adverteren voor onze klanten veranderen vaak en snel. Daarmee is het voor ons essentieel om op de hoogte te zijn. Lees meer..

 

Mailcampaigns: Voor MailCampaigns is het enorm belangrijk om zo veilig en professioneel mogelijk met data om te gaan. Om dit te waarborgen en ook uit te stralen vinden wij het belangrijk om lid te zijn van een toonaangevende brancheorganisatie. Dit lidmaatschap zorgt ervoor dat wij blijven voldoen aan de laatste regelgeving, bijvoorbeeld de AVG. Lees meer..

Digital Power is een team van specialisten met een passie voor data. We helpen organisaties als Philips, het Van Gogh Museum en PostNL om maximaal resultaat uit hun off- én online data te halen. We zijn DDMA lid geworden omdat we graag kennis en ervaringen uitwisselen met andere vakspecialisten. Lees meer..

 

Result Internetmarketing: Er zijn nogal wat online marketingbureaus waarmee je in zee kunt gaan. Om op te vallen is het daarom belangrijk dat een bureau een professionele uitstraling en werkwijze heeft. De invoering van de AVG is dus met name een kans om als bedrijf te laten zien dat je integer en professioneel werkt. Lees meer..

bullmarketingBull Marketing: Als CRM- en Database marketing specialist heb je dagelijks te maken met regelgeving rondom gebruik van data en persoonsgegevens. Of het nou gaat om het vastleggen van online gedrag, het profileren van klanten of segmenteren van doelgroepen, de regelgeving zorgt er voor dat er verantwoord met persoonsgegevens moet worden omgegaan. Lees meer..

studio heyStudio Hey: Om opdrachtgevers goed te kunnen ondersteunen is het belangrijk om de ontwikkelingen binnen het vakgebied nauwgezet te blijven volgen. Lid worden van DDMA was daarom eigenlijk een vrij logische stap. DDMA voorziet haar leden van veel vakinhoudelijke informatie, waardoor je als marketeer meerwaarde kunt bieden aan je opdrachtgever. Lees meer..

NGDATA sluit zich aan bij de DDMA om bij te dragen tot dialoog en uitwisseling van kennis, visie en technologie rondom klantdata met andere data-gedreven organisaties. Het lidmaatschap zien wij als een uitstekende mogelijkheid om de toegevoegde waarde van NGDATA’s Customer Data Platform Lily nog meer zichtbaar te maken. Lees meer..

PGGM logoPGGM&CO: De kracht van PGGM&CO zit hem in de verbinding van haar leden. Om de kernactiviteiten goed te kunnen uitvoeren is kennis van de leden en van de sector noodzakelijk. Data is hierbij een essentieel middel om onze doelen te bereiken. Slim, creatief en vooral verstandig omgaan met data is voor PGGM&CO essentieel. Lees meer..

 

Bekijk hier al onze leden.

Nog geen lid van DDMA? Bekijk hier de voordelen van het lidmaatschap.