Overzicht Actueel

Uitverkocht Friends of Search 2016 wederom groot succes

De derde editie van het door DDMA en IAB Nederland georganiseerde Friends of Search zat vol verrassingen: van unicorns tot branded hamburgers. Geen idee waar we het over hebben? Kijk dan snel verder, we hebben de hele dag voor je samengevat.

Presentaties

Zoveel informatie in 1 dag, daar wil je vast nog even iets van teruglezen. Daarom zetten we de presentaties nog even voor je op een rij. Het kan zijn dat ze er nog niet allemaal staan, maar dan volgen ze z.s.m.

Presentaties #FOS16

Friends of Search in blogs

Niet alleen wij hebben het een en ander op een rij gezet rond Friends of Search: er zijn ook veel blogs geschreven met handige verslagen, take-aways en inzichten. Lees ze op Emerce, Marketingfacts, Frankwatching, MarketingonlineDutchcowboys, Intracto, KarelGeenen, De kracht van content, nog een keer Dutchcowboys, State of Digital, NewpeopleSageon en nog een keer Emerce.

En natuurlijk: de foto’s!
De hele dag is vastgelegd. Sta jij er ook op? Bekijk de foto’s op Facebook

Bedankt

Zonder de Friends van Friends of Search was deze geweldige dag niet mogelijk geweest. Dus hartelijk dank OrangeValley, MetaPeople, S&D Interactive Media, SearchResult, Yonego, iProspect, Oogst, Nochii, AdResults, Resolution.