Overzicht Actueel

Friends of Search 2020: wéér een die je niet wil missen!

We hebben het weer voor elkaar! Op 4 februari zijn de beste search sprekers in Amsterdam tijdens Friends of Search 2020. De Kromhouthal stroomt deze dag vol met 700+ search marketeers die komen luisteren naar de beste search-sprekers van over de hele wereld. En dit jaar een primeur: het beste werk in SEO en SEA wordt beloond met de Friends of Search Award. Dit jaar zijn we niet alleen in Amsterdam te vinden maar trekken we met alle internationale sprekers Europa in. Op 5 februari vind je ons in The Egg in Brussel!

We lichten alvast een tipje van de sluier op in interviews met ‘European Search Personality of the year’ Bastian Grimm (CEO & Co-Founder – Peak Ace AG), JavaScript en SEO koning Martin Splitt (Developer Advocate – Google) en Martin Röttgerding (Head of SEA – Bloofusion Germany).

Naast Martin, Martin en Bastian kondigen we met trots Cindy Krum (MobileMoxie), Brad Geddes (Co founder – AdAlysis) en Frederick Valleys (Cofounding CEO -Optmyzr) aan.

Friends of Search is ieder jaar uitverkocht en dat zal je niet verbazen als je de rest van het programma ziet. Dus zorg dat je er op tijd bij bent en koop snel je ticket