Overzicht Actueel

DDMA en IAB Nederland slaan opnieuw de handen ineen voor Friends of Search

Na een zeer succesvolle editie van Friends of Search in 2015 bundelen DDMA en IAB Nederland opnieuw de krachten voor een nieuwe editie van Friends of Search in 2016. De voorbereidingen zijn inmiddels in volle gang. Vorige week is er na overleg tussen Diana Janssen, directeur DDMA en Govaert Plesman, directeur IAB Nederland besloten dat het toonaangevende searchcongres plaatsvindt op 11 februari 2016.

Sprekers van over de hele wereld

De professionals uit de taskforce search van IAB Nederland en de DDMA Commissie search hebben de eerste vergadering er inmiddels op zitten. Zij zien het als hun taak de beste (inter)nationale searchexperts op het podium te zetten.

“Dit is de kracht van Friends of Search. Wanneer de crème de la crème van Nederlandse searchexperts op zoek gaat naar de beste searchsprekers wereldwijd, staat dat garant voor succes.“ aldus Diana Janssen

Govaert Plesman beaamt dit “Door de samenwerking tussen DDMA en IAB Nederland vertegenwoordigen we vrijwel de gehele searchbranche waardoor alle laatste trends en ontwikkelingen de revue passeren.”

Friend of Search

Het congres kent de mogelijkheid om ‘friend’ te worden. Wil jij sponsor worden van Friends of Search 2016? Stuur een e-mail naar mereldekoning@ddma.nl voor meer informatie.