Overzicht Actueel

DDMA EMAIL SUMMIT OOK DIT JAAR EEN GROOT SUCCES

De DDMA EMAIL SUMMIT 2016 was een groot succes. Meer dan 400 bezoekers waren dit jaar aanwezig in de Amsterdamse Kromhouthal om de EMAIL SUMMIT bij te wonen in het thema: Embrace email in an omnichannel world. Wij hebben alle content van het event voor je verzameld, van de foto’s tot de presentaties en van nieuws tot een kort filmpje. 

Bekijk hier een overzicht:

Presentaties
Zoveel informatie in één dag, daar wil je vast nog even iets van teruglezen. Daarom zetten we de presentaties nog even voor je op een rij.

Presentaties Email Summit 2016

DDMA EMAIL SUMMIT 2016 in het nieuws
Niet alleen DDMA heeft gecommuniceerd rondom de EMAIL SUMMIT, maar ook veel andere media. Lees de berichten op Emerce.nl, Marketingfacts.nl, Frankwatching.com, Marketingtribune.nl, Dutchcowboys.nl, e-Village.nl & Customertalk.nl.

Winnaars DDMA E-mail Awards
Tijdens de DDMA EMAIL SUMMIT heeft Floris Regouin (Samsung Benelux) zowel de publieks- als de juryprijs voor beste E-mail man|vrouw van het jaar 2016 gewonnen. Albert Heijn won de juryprijs Beste E-mailcampagne 2016 voor hun Mijn Bonus- campagne en bol.com ging er vandoor met de publieksprijs voor de beste campagne. Lees het persbericht over de winnaars hier.

Video DDMA EMAIL SUMMIT 2016 

 

Foto’s DDMA EMAIL SUMMIT 2016
De hele dag is vastgelegd. Sta jij er ook op? Bekijk de foto’s hier.

Nationale E-mail Benchmark
Heb jij je petje lang op kunnen houden? Of moest je al snel gaan zitten? Je kunt alle cijfers uit de benchmark online bekijken. Per branche succesfactoren inzien. En je eigen ratio’s vergelijken met die van anderen. Bekijk de E-mail Benchmark hier.

BEDANKT
Zonder de Sponsoren van de DDMA EMAIL SUMMIT was deze geweldige dag niet mogelijk geweest. Dus hartelijk dank aan de Gouden Sponsoren: Add to Favorites, Blinker, e-Village, Measuremail, Tripolis Solutions, Ematters, Emark, Rapid Sugar, Selligent, RE:ACT en aan onze Zilveren Sponsoren: Close Alert, DM Interface, Hello Dialog, OMG, Gracious Studios & Oxyma.