Juridisch advies

Eén van de voordelen van het DDMA lidmaatschap is dat u kosteloos met uw juridische vragen over direct en online marketing bij het DDMA bureau terecht kunt. Vraag naar Jitty van Doodewaerd, tel 020-4528413.

Hoe werkt het?
Is het voorgelegde vraagstuk complex en/of veelomvattend, dan biedt DDMA haar leden in samenwerking met VersteegWigmanSprey Advocaten juridische dienstverlening aan tegen verlaagd tarief. Stuur uw vraag en eventuele relevante stukken per email naar jittyvandoodewaerd@ddma.nl De DDMA zorgt ervoor dat uw vraag bij één van de gespecialiseerde advocaten terechtkomt. U ontvangt zo spoedig mogelijk antwoord, waar mogelijk dezelfde dag. Indien er kosten zijn verbonden aan de adviezen zal dat van tevoren worden aangegeven. Voor een aantal juridische diensten is een standaard DDMA tarief.

Waarom?
Reclamerecht en in het bijzonder alle wettelijke en zelfreguleringsregels voor direct marketing uitingen zijn een specialisme binnen het rechtendomein geworden. Als bijvoorbeeld achteraf blijkt dat die leuke campagne wettelijk niet door de beugel kan, zou dat wel eens vervelende consequenties kunnen hebben. Er wordt immers van u verwacht dat u weet wat wel en wat niet mag. DDMA-leden kunnen daarom juridisch advies inwinnen bij VersteegWigmanSprey advocaten.

Q&A
Misschien is uw juridische vraag over direct- en online marketing al een keer beantwoord! Bekijk daarom eerst vragen en cases op de Q&A pagina.

Hier horen buttons van verschillende sociale media te staan. Je ziet deze niet omdat je hebt aangegeven geen cookies te accepteren. Klik hier om cookies toe te staan voor deze website