Overzicht Leden

Samsung Electronics Benelux

Motivatie lidmaatschap
Als grote speler in de consumentenelektronica is het van belang dat je bedrijf op de juiste wijze omgaat met de data van klanten. De verantwoordelijk die gepaard gaat met de data die je als organisatie beheert is groot. Met hulp van de DDMA kunnen we zeker zijn dat we de privacy van de consumenten waarborgen, terwijl we ons datagebruik optimaal inzetten om zo relevant mogelijk met onze doelgroepen te communiceren.

www.samsung.com
Lid sinds 2016

Samsung laat de wereld kennismaken met fantastische nieuwe mogelijkheden. Dat doen we met innovatieve en betrouwbare producten, getalenteerde mensen, een verantwoorde benadering van zakendoen, maatschappelijk verantwoord ondernemen en door samenwerking met onze partners/klanten.

Onze visie voor de toekomst is gebaseerd op een belangrijk principe: 'Inspireer de wereld, creëer de toekomst'. Een toekomst die een positieve impact heeft op de hele internationale gemeenschap. Een toekomst die we vormgeven door innovaties op het gebied van technologie, producten en oplossingen. Zo maximaliseren wij de meerwaarde voor onze klanten, werknemers en de complete samenleving.