Overzicht Leden

Result Internetmarketing

Motivatie lidmaatschap

Er zijn nogal wat online marketingbureaus waarmee je in zee kunt gaan. Om op te vallen is het daarom belangrijk dat een bureau een professionele uitstraling en werkwijze heeft. De invoering van de AVG is dus met name een kans om als bedrijf te laten zien dat je integer en professioneel werkt.

Daarom hebben we besloten om ons aan te sluiten bij DDMA. We hadden ook voor een andere organisatie kunnen kiezen, maar het lidmaatschap van DDMA sloot het beste aan bij wat we zochten: voor een vast bedrag per jaar het kennisniveau voor wat betreft de AVG op peil houden. Tot slot: de templates die DMMA aan haar leden verstrekt, bijvoorbeeld voor het opstellen van verwerkersovereenkomsten, zijn voor ons een waardevolle aanvulling op het lidmaatschap.

Result Internetmarketing is opgericht met de gedachte dat een website een zinvolle bijdrage moet leveren aan het bedrijfsresultaat, in plaats van dat de website alleen maar een (duur) digitaal visitekaartje is.

Om dat doel te behalen werken we met andere specialisten samen. Een specialist realiseert immers over het algemeen betere resultaten dan een generalist. Het aanbod van onze diensten bestaat onder andere uit zoekmachine optimalisatie, copywriting, zoekmachine adverteren, content marketing en conversie optimalisatie