Overzicht Leden

Metapeople

Metapeople is een ervaren en onafhankelijk online performance marketing bureau met ruim 18 jaar ervaring. Metapeople richt zich op online marketinginzet met een geïntegreerde data-aanpak als basis. We bieden strategie en uitvoering van de meest uiteenlopende internetmarketingmiddelen: van SEO tot SEA, van content marketing tot Display & RTB. Metapeople werkt voor bekende merken als The Sting, Estee Lauder, Groupe SEB, Hertz, Corendon, Euromaster, Van Haren en Belvilla.

Ons internationale netwerk is actief met ruim 25 kantoren en 850 consultants wereldwijd. Metapeople Benelux is onderdeel van de NetBooster Group. Deze werd opgericht in 1998 en is beursgenoteerd op de aandelenbeurzen van Parijs.

www.metapeople.nl
Lid sinds 2017

Motivatie Lidmaatschap
Lennert de Rijk, Managing Director metapeople Benelux:
“Als metapeople groeien we snel in Nederland met een sterk data gedreven fundament en lidmaatschap van een toonaangevende brancheorganisatie als de DDMA is een belangrijk onderdeel van de verdere groei en de verantwoordelijkheid als grote marktpartij. Met hun sterke focus op ontwikkeling van data-kennisgebieden, privacy en onderzoek hebben ze hun toegevoegde waarde ruimschoots bewezen en zijn dan ook een vaste waarde in de branche. Wij zijn er dan ook trots op om vanaf heden deel uit te maken van het DDMA netwerk en zullen een actieve bijdrage leveren in commissies en events.