Overzicht Leden

LiveChat Service B.V.

Motivatie lidmaatschap
DDMA is in Nederland dé autoriteit op het gebied van data. Aangezien wij middels onze chat dagelijks duizenden chats doen voor een breed scala aan bedrijven, en hiermee veel data verzamelen, zien wij een lidmaatschap bij DDMA als een must. Wij zien in het lidmaatschap met DDMA een goede mogelijkheid om de data die wij verzamelen op een slimmere wijze te gaan gebruiken. Zo is er aan het begin van dit jaar al een nieuw concept ontwikkeld om data uit chats op een innovatieve manier te gebruiken in advertenties: Retargeting by textmining.

Wij hopen dat het lidmaatschap bij DDMA aan de basis ligt voor meer van dit soort nieuwe initiatieven. Met het grote aantal gerenommeerde bedrijven dat bij DDMA is aangesloten, zijn wij hiervan overtuigd.

livechatservice.nl
Lid sinds 2018

LiveChat Service is een online dienstverlener op het gebied van livechat, in 2015 opgericht door Nick Blom. LiveChat Service helpt bedrijven en organisaties met het in contact komen met uw potentiële klanten. Wij verzorgen namelijk het contact met de website bezoekers van onze klanten. Via de chat krijgen bezoekers de mogelijkheid vragen te stellen, opmerkingen en klachten te melden. Zo brengen wij bedrijf en klant dichter bij elkaar. Voor de website bezoeker een mogelijkheid om sneller bij het gewenste einddoel te komen, en voor het bedrijf een mogelijkheid om de klant beter te leren kennen en helpen.

Met onze getrainde chatoperators helpen wij onze klanten dagelijks aan nieuwe leads en een verbeterde service via de website. Het gemak voor bezoekers om snel vragen te stellen zorgt voor een verlaagde drempel om gegevens achter te laten. Daarnaast realiseren wij meer conversie door bezoekers te begeleiden in het zoekproces, en zorgen wij voor minder telefonie door veel eerste- en tweedelijns vragen op te vangen. Contact via livechat werkt snel, vriendelijk en gemakkelijk.