Overzicht Leden

BENU Nederland

Motivatie lidmaatschap
BENU heeft diverse doelstellingen op gebied van marketing, platformontwikkeling, datastrategie, privacy en klantbediening. Kennis en ontwikkeling zijn voor ons van cruciaal belang om voor klanten succesvol te blijven. BENU ziet DDMA als een deskundig en onafhankelijke partij om haar professionals te ondersteunen in hun dagelijkse praktijk. Daarnaast is DDMA voor ons ook een waardevolle plek om kennis uit te wisselen met andere bedrijven.

www.benuzorg.nl
Lid sinds 2019

BENU - Samen maken wij slimme, persoonlijke en toegankelijke zorg

Met ruim 3,4 miljoen klanten en 3.500 medewerkers is BENU één van de toonaangevende zorgverleners van Nederland. Door kennisuitwisseling, moderne oplossingen en samenwerking met artsen, verpleegkundigen en andere specialisten, maken wij zorg slimmer, persoonlijker en toegankelijker. Bij BENU kunnen klanten terecht voor medicijnen, zelfzorgproducten en medische hulpmiddelen. Met ruim 365 BENU Apotheekwinkels is er altijd één in de buurt. Van onze online services kunnen klanten op ieder moment van de dag gebruik maken. Medische hulpmiddelen voor o.a. diabetes, incontinentie, medische drinkvoeding, stoma en wondzorg bestellen klanten online bij BENU Direct (en DeclaCare). Ook zorgverleners (huisartsen en verpleegkundigen) kunnen hier terecht voor productadvies of bestellingen.

Onderdeel van Brocacef Groep en PHOENIX Group

BENU is onderdeel van de Brocacef Groep, gevestigd in Maarssen en actief in de gezondheidszorg. Bij de groep werken ruim 5.000 collega’s. Ook Brocacef, Groothandel, Zorglogistiek, Maatmedicatie, Supplies & Services en Ziekenhuisfarmacie behoren tot de Brocacef Groep. Brocacef Groep NV zelf is onderdeel van de PHOENIX Group. Dit is een belangrijke Europese speler op het gebied van farmaceutische zorg. Brocacef Groep behoort tot de Phoenix Groep (Mannheim, Duitsland – actief in 24 landen en 30.000 medewerkers) en McKesson Europe AG (Stuttgart, Duitsland – actief in 27 landen en 70.000 medewerkers). Zowel Phoenix als McKesson zijn internationaal toonaangevende dienstverleners op het gebied van de gezondheidszorg.