Overzicht Leden

Adresults

Motivatie lidmaatschap
Door op het juiste moment te investeren in nieuwe activiteiten, samen te werken met de juiste partners en in te springen bij nieuwe ontwikkelingen, draagt AdResults bij aan de winstgevendheid en groei van haar klanten. Dit geldt ook voor het lidmaatschap van AdResults bij de DDMA. AdResults is een online marketing bureau en wij zijn geen juristen. Aangezien het belangrijk is om op een goede manier met data om te gaan, is het belangrijk om de ontwikkelingen op dit gebied nauwlettend te volgen. De DDMA speelt hierin een belangrijke rol. Alle ontwikkelingen omtrent de GDPR/AVG heeft ons doen besluiten om versneld lid te worden. AdResultsgroeit hard en bij een bedrijf met de omvang van AdResults hoort ook een bepaalde uitstraling en dit betekent ook voldoen aan bepaalde certificeringen/keurmerken, etc. Wij vinden dat het lidmaatschap bij de DDMA hier een belangrijk onderdeel in is.

adresults.nl/
Lid sinds 2018

AdResults is hèt full service strategisch online marketing bureau dat haar dienstverlening heeft afgestemd op de top 500 adverteerders in de Benelux: genomineerd FD Gazelle, Deloitte Fast 50 & Google Premier Partner. Kwaliteit, betrokkenheid, passie en enthousiasme voor online marketing en afspraken nakomen: zeggen wat je doet, doen wat je zegt. Dat is ons motto!

Ons doel is om de beste resultaten uit de online marketing campagnes van onze klanten te halen. Alles draait om tevreden en enthousiaste klanten, want daar worden wij ook enthousiast van! AdResults staat voor “Advertising Results”. Alle consultants van AdResults hebben een passie voor online marketing. Onze gezamenlijke jarenlange online marketing ervaring heeft ervoor gezorgd dat wij weten waar Abraham de mosterd haalt. En vooral: hoe het nog beter kan. Deze ervaring zorgt ervoor dat AdResults de zaken graag anders aanpakt. Onze kennis, expertise en betrokkenheid laten wij terug laten komen in de resultaten van onze klanten. Zeggen wat je doet en doen wat je zegt. Eerlijk en oprecht, enthousiast en betrokken, zo kun je onze aanpak het beste omschrijven. Om de beste dienstverlening op het gebied van online marketing te kunnen bieden, weten wij wat onze klanten belangrijk vinden. Tegelijkertijd zullen we onze dienstverlening altijd afstemmen op uw wensen. Onze slogan is dan ook niet voor niets “We mind your business, We mind your AdResults”.