Spring naar content

Ook de volgende organisaties kozen in het tweede kwartaal van 2021 voor een DDMA-lidmaatschap: FieldstarsHappy Horizon (eerder al lid met onderliggende labels), OrangeTalentStichting JOGGUitblinqersSpark AgencyE-bot7Propharma GroupOk.app, Stichting dEVENTer, Thermosolutions, Fasko Bv en MarkaChing. In het eerste kwartaal verwelkomde de branchevereniging al 14 nieuwe leden.

Diana Janssen, directeur van DDMA: “Ik ben blij dat onze groei zich ook in 2021 voortzet. In het afgelopen kwartaal wisten organisaties uit diverse sectoren – van farmaceuten tot goede doelen – ons weer te vinden. Het verhaal van DDMA is dan ook sectoroverstijgend: al onze leden zetten datagedreven marketing in om relevante ervaringen voor (potentiële) klanten, leden of donateurs te realiseren. Wij helpen ze daarbij, onder meer door ze samen te brengen voor onderlinge kennisdeling en met inspiratie en advies vanuit onze commissie en juristen.”

In het tweede kwartaal van dit jaar organiseerde DDMA 28 kennisevenementen – allemaal nog digitaal – en werden verschillende onderzoeken en hulpdocumenten gepubliceerden. Met een talkshow, onderzoek en interviewserie stond de cookieless world volop in de schijnwerpers. Ook was er met verschillende voorlichtingssessies en adviesgesprekken veel aandacht voor de herziene Telecommunicatiewet, die op 1 juli is ingegaan. In het najaar staan weer verschillende grote live evenementen op de planning, zoals de DDMA Email SummitFriends of Search en de Dutch CRO Awards. Ook komt de cookieless world terug op het programma.

Meer weten over het DDMA-lidmaatschap? Klik hier voor meer informatie.

Ook interessant

Lees meer
DDMA |

De genomineerden voor de DDMA EMAS Awards 2022 zijn bekend

11 mei 2022, Amsterdam – De jury van de DDMA Email Marketing Automation Summit Awards (EMAS Awards) 2022 maakt bekend dat Pathé Theaters, Mollie, T-Mobile Ondernemen zijn genomineerd in de…
Lees meer
DDMA |

Vacature: relatiemanager DDMA

Wil jij werken in het hart van de Nederlandse marketingwereld, duurzame relaties opbouwen met koplopers uit de sector én de DDMA-achterban laten groeien?
Lees meer
Conversion Rate Optimisation |

Nieuwe leden voor Commissies Influencer Marketing, Creative & CRO

We mogen weer 3 nieuwe commissieleden verwelkomen. Joey Scheufler, TikTok-expert en CEO bij Prappers bij PRAPPERS, Nadesh Lauwerijssen, CRO Consultant bij ISM eCompany, en Laurens van Stokkum, Campagnemanager bij C2B…