Overzicht Events

Online Masterclass Privacy – CRO en online beïnvloeding

Er wordt heel wat getest in onze sector. Daarbij wordt steeds meer data verzameld, en worden consumenten steeds beter gestuurd richting de juiste keuze. Waar ligt de grens voor beïnvloeding? En wat zijn de regels voor het doormeten van je website? Tijdens deze DDMA Online Masterclass op donderdag 29 april praten we je helemaal bij over de laatste ontwikkelingen en blikken we vooruit op lopende trajecten in Brussel en Den Haag.

Inhoud
Tijdens de DDMA Online Masterclass Privacy – CRO en online beïnvloeding vertellen we je in 2,5 uur alles over de wetten en regels rondom beïnvloeding en conversieoptimalisatie. Aan de hand van praktijkcases komt de theorie tot leven en krijg je informatie die direct toepasbaar is voor jouw marketingpraktijk. Er zal uitgebreid worden ingegaan op de Leidraad Bescherming Online Consument van de ACM. Tijdens een van de presentaties zal een expert in CRO vanuit de praktijk uitleggen welke stappen zijn of haar organisatie heeft gezet om te voldoen aan deze leidraad. Er is ruim voldoende tijd om vragen te stellen en ervaringen uit te wisselen.

Na deelname ontvang je een certificaat om aan je CV en LinkedIn toe te voegen.

Stuur je vragen in
Praktijkcases zijn het beste lesmateriaal. Heb je concrete vragen die je graag wil behandelen tijdens de masterclass? Stuur je vraag dan in via het aanmeldformulier. We zullen de vraag dan – geheel anoniem – verwerken in het programma. 1 week voor aanvang van de Masterclass ontvang je een huiswerkopdracht ter voorbereiding op de Masterclass. Deze opdracht bespreken we dan tijdens de Masterclass.