Overzicht Events

MEMBER MEETUP PRIVACY

Dinsdagochtend 14 maart komen juristen en compliance managers van onze leden bij elkaar om te discussiëren over aankomende wetgeving. Deze sessie zal met name in het teken staan van de concept ePrivacy Verordening. Daarnaast zal Rene Henrotte namens ING een juridische casus bespreken.

Wij organiseren 4 keer per jaar een Member meetup privacy voor juristen en compliance officers. Tijdens deze sessies discussiëren we  over aankomende wetgeving en verzamelen we input voor de standpunten van DDMA ten aanzien van deze wetgeving. Daarnaast presenteren deelnemers een juridisch vraagstuk dat bij hun organisatie speelt. Op deze manier kunnen de deelnemers kennis opdoen over toekomstige wetgeving, bijdragen aan de visievorming van DDMA en kennis uitwisselen over privacy en telecommunicatievraagstukken.

Deze meetups zijn kosteloos en uitsluitend voor juristen of compliance officers van DDMA leden. Wil je aanwezig zijn of meer weten over deze bijeenkomsten? Stuur dan een mail naar matthiasdebruyne@ddma.nl.

Sprekers & talks

Rene HenrotteRene Henrotte‎Privacy Officer ING Nederland
Privacy casus ING
Vooruitblik Eprivacy Richtlijn en andere wetten die komen gaan