Overzicht Events

Member Meetup Privacy | 2 juli 2019

Dinsdagochtend 2 juli komen juristen en compliance managers van onze leden bij elkaar om te discussiëren over huidige en aankomende wetgeving.
Let op: er is een andere locatie dan gebruikelijk. Voor deze editie mogen we gebruik maken van een ruimte van DDMA-lid ICT-Recht.

Wij organiseren 4 keer per jaar een Member Meetup Privacy voor juristen en compliance officers. Tijdens deze sessies discussiëren we  over marketingvraagstukken en privacywetgeving, en verzamelen we input voor de standpunten van DDMA ten aanzien van aankomende wetgeving. Daarnaast presenteren deelnemers een juridisch vraagstuk dat bij hun organisatie speelt. Op deze manier kunnen de deelnemers kennis opdoen over toekomstige wetgeving, bijdragen aan de visievorming van DDMA en kennis uitwisselen over privacy en telecommunicatievraagstukken.

Deze meetups zijn kosteloos en uitsluitend voor juristen of compliance officers van DDMA leden. Wil je aanwezig zijn of meer weten over deze bijeenkomsten? Stuur dan een mail naar matthiasdebruyne@ddma.nl.