Overzicht Events
Emerce

Emerce Engage 2019

Emerce Engage: Reach, Touch en Retain customers

Op donderdag 28 november in Pakhuis de Zwijger in Amsterdam vindt Emerce Engage plaats. Het event dat gaat over de beste crossmediale strategieën voor werving, loyalty en een optimale customer journey, via e-mail, social, web en ook in combinatie met offline kanalen. Nieuwe inzichten rond effectief gebruik van data, systemen en klantgegevens met een geïntegreerde aanpak voor een stijgende conversie en loyaliteit.

Dit event geeft veel inzicht en inspiratie, vooral voor sectoren zoals telecom, energie, goede doelen, financials, travel, leisure en automotive. De kennis wordt gepresenteerd door experts, afgewisseld met praktijkcases van collega’s uit binnen-en buitenland. Een event voor decision makers en het hoger- en middenmanagement met grote invloed op budget voor investeringen in CRM, customer service, webcare, callcenter, database technologie en email-marketing.

Voor wie is #EmerceEngage19?

Emerce Engage is voor organisaties die direct marketing willen verbeteren en hun churn willen verlagen. Verbeter de conversie en loyalty van je merk en de multichannel klantbeleving. Geef op innovatieve wijze invulling aan je strategie. Via e-mail software, CRM-systemen, intelligente CMS-tooling, campaign management software en social tracking & monitoring oplossingen.

Vorig jaar waren sprekers van onder andere de volgende bedrijven onstage bij Emerce Engage: Beerwulf.com, TrendsActive, Albert Heijn, Growth hackers Den Haag, The Post en Rijksmuseum

Je gaat gegarandeerd naar huis met een frisse blik op jouw engagement-strategie. Zorg dat je erbij bent!

Schrijf je nu in voor Emerce Engage

Als DDMA lid/relatie kun je nu met €100,- korting naar Emerce Engage. Klik hier en kies voor het ‘Regular ticket (€100 korting)’.