Overzicht Events

Digital Enrollment Bootcamp

Iedere organisatie die ermee te maken heeft, weet; soepele digitale registratieprocessen zijn essentieel. Niet alleen voor je eigen organisatie, maar vooral voor je klant of donateur. Hoe optimaliseer je een registratieformulier? Hoe automatiseer je deze en hoe implementeer je dit in je bestaande systemen? Leer het van de experts! In samenwerking met Loyalis en kennispartner Adobe organiseert DDMA een Bootcamp voor het verbeteren van je online formulieren.

De doelgroep: Technische en commerciële professionals. Na deze sessie ben je volledig op de hoogte over hoe je digitale registratieprocessen van je organisatie kunt transformeren.

Loyalis neemt je mee in hoe zij slimme formulieren inrichten. Hoe zij de ervaringen van klanten verbeteren, wat de voordelen zijn en hoe zij hiermee aan de slag gaan in de toekomst.

Adobe leert commerciële professionals hoe ze een end-to-end formulierapp kunnen maken dat volledig is geïnterfereerd in een bedrijfsapplicatie. Voor de technische professionals richt deze sessie zich op de gegevens gerelateerde aspecten van AEM- formulieren.

Het aantal plekken voor deze sessie is beperkt. Dus meld je snel aan.

Sprekers & talks

Tasch KorachTasch KorachDigital Marketeer Loyalis
Rob in der MaurRob in der MaurPrincipal Consultant Adobe