Overzicht Events

DDMA non-profit member meetup: NAW gegevens worden niet meer verstrekt door banken, wat nu?

Vanaf 1 januari 2019 verstrekken banken geen NAW gegevens meer van donateurs.  Het is een veelbesproken onderwerp, daarom gaan we die middag daar met elkaar in gesprek. Informeer je donateurs dat ze bij directe overschrijving geen bedankbericht meer kunnen ontvangen? Wat zijn de reacties? Zijn er andere oplossingen om donateurs te bedanken/te informeren?

Over de non-profit member meetup fondsenwervers particuliere markt:
De DDMA groep fondsenwervers Particuliere Markt komen vier keer per jaar bij elkaar. Deze DDMA meetups staan in het teken van onderlinge kennisdeling. Dit doen we onder andere door het concept ‘Case Consult’ waarin de aanwezigen actief meedenken met een fondsenwerver die een case presenteert en advies aan elkaar geven.

Deze bijeenkomsten zijn kosteloos en uitsluitend toegankelijk voor non-profit organisaties die lid zijn van DDMA. Ben je benieuwd? Lees dan bij de ‘commissies updates’ op de non-profit pagina welke bijeenkomsten eerder zijn geweest of neem contact op met onze programmamanager non-profit Esther van de Bovenkamp via esthervandebovenkamp@ddma.nl. Zij vertelt je graag meer!