Overzicht Events

DDMA member meetup Fondsenwervers Particuliere Markt: Weet jij hoe het nu zit met de juridische (AVG) praktijk?

Stel, je gaat als fondsenwerver particuliere markt binnenkort een nieuwe telemarketing campagne starten. Weet jij precies wat de regels voor het ontdubbelen met het bel-me-niet-register zijn? En moet je het recht van verzet bieden bij de post die je na stuurt? Maar zijn deze regels eigenlijk anders sinds de AVG

Wij, DDMA, hebben de meestgestelde vragen gebundeld en gaan op donderdag 27 september bij Alzheimer Nederland met fondsenwervers in gesprek over de onderwerpen waar we de meeste vragen over krijgen. Met als doel: Een praktische uitleg van de regels + sparren met je mede-fondsenwervers.

De wet kan namelijk erg zwart-wit zijn of juist totaal niet eenduidig. Het volgen van de regels in je dagelijkse praktijk lijkt dan soms een onmogelijke taak. Wat doe je dan? Misschien is er wel een slimmere manier om het probleem op te lossen. Soms zijn het je mede-fondsenwervers die de beste raadgevers zijn. Als deelnemer stuur jij je vragen op en dan zorgt DDMA legal counsel Sara Mosch dat ze op 27 september het juridische antwoord heeft. Dan ga jij met je mede-fondsenwervers in gesprek over hoe dit werkt in de praktijk. 

Deze bijeenkomst is voor fondsenwervers. Uiteraard zijn privacy-collega’s ook welkom, maar daarvoor organiseren we op dinsdag 25 september ook de bijeenkomst: ‘Hoe krijg ik mijn team mee als privacy champion?’ Meer info daarover hier.

Over de non-profit member meetup fondsenwervers particuliere markt:

De DDMA groep fondsenwervers Particuliere Markt komen vier keer per jaar bij elkaar. Deze DDMA meetups staan in het teken van onderlinge kennisdeling. Dit doen we onder andere door het concept ‘Case Consult’ waarin de aanwezigen actief meedenken met een fondsenwerver die een case presenteert en advies aan elkaar geven.

Deze bijeenkomsten zijn kosteloos en uitsluitend toegankelijk voor non-profit organisaties die lid zijn van DDMA. Ben je benieuwd? Lees dan bij de ‘commissies updates’ op de non-profit pagina welke bijeenkomsten eerder zijn geweest of neem contact op met onze programmamanager non-profit Esther van de Bovenkamp. Zij vertelt je graag meer!