Overzicht Events

DDMA NON-PROFIT MEMBER MEETUP: DATABASEMARKETEERS

Deze ochtend staat in het teken van communicatie: Hoe krijg je de interne organisatie mee met je plannen of met een systeemmigratie? De Senior Data Intelligence Specialist van Oxfam Novib presenteert; Effectiever dataplannen ontwikkelen en delen met behulp van je eigen (gammele) schetsen: it’s not art, it’s communication. De ICT Programma coordinator van de Nierstichting legt uit wat de klassieke valkuilen & lessen zijn vanuit de organisatie om een CRM systeem succesvol te implementeren.

Over de non-profit member meetup Databasemarketeers:

Databasemarketeers en data specialisten (werkzaam bij non-profits) komen minimaal drie keer per jaar bij elkaar om kennis te delen, ervaringen op te doen en te leren over nieuwe ontwikkelingen op het gebied van o.a. datamanagement, juridische regelgeving en werkprocessen. Deze DDMA non-profit member meetups zijn uitsluitend bestemd voor non-profit DDMA leden.

Wil je meer weten over deze bijeenkomsten? Kijk dan bij de ‘commissie updates’ op onze non-profit pagina of  stuur een e-mail naar programmamanager non-profit Esther van de Bovenkamp (esthervandebovenkamp@ddma.nl). Zij vertelt je er graag meer over!