Overzicht Events

DDMA Non-profit member meetup: Databasemarketeers

Ben je op zoek naar inspiratie om medewerkers op de hoogte te brengen van jullie privacy en informatiebeveiligingsbeleid? Wil je de bewustwording naar een hoger niveau tillen of zijn jullie nog hard aan het werk om een beleid te maken? Kom dan naar deze bijeenkomst! Het KWF geeft twee presentaties die ze speciaal voor eigen medewerkers hebben ontwikkeld over privacy- en informatiebeveiliging.

Presentatie: Bewustwording van privacy
De presentatie is bedoeld om medewerkers bewust met privacy in de organisatie om te laten gaan. Hierbij wordt besproken; wat is privacy, welke regelgeving is van toepassing, wat zijn de belangrijkste punten hieruit, hoe regel je je beleid binnen de organisatie, wat zijn de waarborgen die medewerkers zelf kunnen treffen om zorgvuldig met gegevens om te gaan.

Presentatie: Bewustwording op het gebied van informatiebeveiliging
De ‘training’ is bedoeld om medewerkers bewust te maken wat informatiebeveiliging betekent voor de organisatie en welke rol zij zelf spelen in het goed omgaan met informatiebeveiliging. De onderwerpen die aan bod komen: wachtwoorden, social engineering, omgang met informatie, openbaar WiFi en het melden van incidenten.

Over de non-profit member meetup Databasemarketeers:

Databasemarketeers en data specialisten (werkzaam bij non-profits) komen minimaal drie keer per jaar bij elkaar om kennis te delen, ervaringen op te doen en te leren over nieuwe ontwikkelingen op het gebied van o.a. datamanagement, juridische regelgeving en werkprocessen. Deze DDMA non-profit member meetups zijn uitsluitend bestemd voor non-profit DDMA leden.

Wil je meer weten over deze bijeenkomsten? Kijk dan bij de ‘commissie updates’ op onze non-profit pagina of  stuur een e-mail naar programmamanager non-profit Esther van de Bovenkamp (esthervandebovenkamp@ddma.nl). Zij vertelt je er graag meer over!